top of page
building construction

KORJAUSRAKENTAMINEN

Korjausrakentaminen on yrityksemme pääasiallinen toimialalmme. Suurin osa työtehtävistämme on vanhan korjaamista tai vauriokorjaamista sekä muutostöitä. Korjausrakentamisella pidennetään rakennuksen elinkaarta ja kohteesta saadaan teknillisesti toimivampi ja turvallisempi. Usein myös enegiatehokkuus parantuu. Korjausrakentaminen nostaa myös rakennuksen arvoa.

Rock in Sand

LUONNONKIVET

Aito luonnonkivestä valmistettu verhoilukivi luo kotisi saunaan, kiukaan taakse ja keittiöön näyttävän ja ajattoman ilmeen.  Verhoilukivi soveltuu myös ulos kun asennuskohde on suojassa suurimmilta sääolojen vaihteluilta. Kahta tismalleen samanlaista kiveä ei ole, vaan jokainen kivi on omanlaisensa yksilö, joissa eri kivilajien parhaat ominaisuudet tulevat eri tavoin esille. Luonnonkivestä toteutetuista yksityiskohdista löytää jokaisella katselukerralla jotain uutta.Värisävyjä on mahdollista myös yhdistellä keskenään tai muihin materiaaleihin ja säilyttää silti harmoninen tunnelma. Lyhyesti sanottuna, luonnonkivet ovat valintasi, kun haluat tehdä kodistasi tai työpaikastasi erityisen.Yleisiä luonnonkiven käyttökohteita sisällä: eteinen, sauna, tehosteseinä, olohuone, keittiö, pesuhuone, takka ja tulisijan tausta, kellari.Yleisiä luonnonkiven käyttökohteita ulkona: talon pääsisäänkäynti, sokkeli, julkisivu, pilarit, tolpat, kiviaidat, muurit, piharakennukset, grillikodat

Znlista-e1574167066233.jpg

TERMORANKA JA TERMORANKA-ELEMENTTIJULKISIVUT

Teräsrakenteiden kestävyys on tutkitusti markkinoiden paras. Teräs ei pala eikä lahoa, ja se soveltuu kaikiin ilmasto-olosuhteisiin.

Termorankarakenteisiin ei synny kylmäsiltoja ja lämmöneristävyys on optimaalisella tasolla.

 

  • kevyt rakenne;

  • lämmönpitävyys;

  • korkea ääneneristys;

  • nopea asentaa.

Construction Sites

UUSIMAA TALO Oy

0400218041

TYÖN ILOA, ILOA ELÄMÄÄN

bottom of page